SchatzAdvies

Coaching & Loopbaanbegeleiding

Talentmanagement

SchatzAdvies beschouwt het binnenbrengen en behouden van menselijk kapitaal als één van de belangrijkste middelen om organisaties te versterken. Samengevat onder de noemer talentmanagement biedt SchatzAdvies een scala aan advies en coaching om mensen te helpen hun doelen te bereiken en de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen en houden. Al sinds 1990 is SchatzAdvies actief in coaching en loopbaanontwikkeling, zowel in de profitsector als in non-profitorganisaties.

Maatwerk en specifiek aanbod

Coaching en loopbaanbegeleiding door SchatzAdvies is altijd gericht op de concrete werksituatie, de inhoud van het werk en het functioneren in deze context. SchatzAdvies levert maatwerk als dat nodig is, maar biedt ook programmatische trajecten voor specifieke doelgroepen.

Doelgroepen

Een belangrijke doelgroep vormen hoger opgeleiden die al volop zijn ingebed in het werkend bestaan. SchatzAdvies heeft daarnaast een specifiek aanbod voor het management van jong talent: mensen die net op de arbeidsmarkt verschijnen of nog maar enkele jaren werken. Speciaal biedt SchatzAdvies de medische carrièrecoach, een specifieke vorm van begeleiding voor aankomende en jonge artsen bij hun carrièrekeuze in de geneeskunde.

Achtergrond & ervaring

De adviseur van SchatzAdvies coaching en loopbaanbegeleiding heeft vele jaren ervaring op seniorposities in private en publieke organisaties. Na een gedegen opleiding heeft zij ook haar sporen verdiend in het effectief steunen van mensen in hun loopbaanontwikkeling en van organisaties in het ontwikkelen van talent.