SchatzAdvies

Wanneer coaching?

Persoonlijke coaching

Enkele gestructureerde coachinggesprekken kunnen je op weg helpen om beter greep te krijgen op je werkend bestaan of op je persoonlijke ontwikkeling. Ook voor ondersteuning bij het aanvaarden van een nieuwe of zwaardere functie, problemen met de balans tussen werk en privé, functioneringsproblemen, burn-outverschijnselen of andere levensvragen kan een kort coachingstraject uitkomst bieden.

Persoonlijke loopbaanbegeleiding

Persoonlijke loopbaanbegeleiding is de oplossing voor mensen die ambitieus zijn en zelf de regie over hun loopbaan willen nemen en houden. Zij willen voor een volgende loopbaanstap zelf hun route uitstippelen en niet lijdzaam wachten tot ze vastzitten in hun baan. Sparren met een professionele loopbaanbegeleider helpt ze bedenken wat de juiste volgende stap is zodat hun persoonlijke kwaliteiten echt tot hun recht komen.

Management van jong talent

Veel jonge hoogopgeleiden vinden niet direct hun droombaan en vragen zich na een paar jaar af of ze eigenlijk wel de juiste keus hebben gemaakt. Ben jij jong, hoogopgeleid, nieuw op de arbeidsmarkt en vraag je je af, hoe nu verder? Zoek je een baan maar weet je niet hoe je moet beginnen? Of gaat het met de banenjacht minder snel dan verwacht en wil je een steuntje in de rug. Een talentmanagement-traject is dan iets voor jou!

Medische carrièrecoach

Aankomende of jonge artsen staan voor de belangrijkste keus in hun medische loopbaan: een medisch specialisme kiezen. Als je wilt weten of je op de goede weg bent in het keuzeproces, als je een vak zoekt waarin jouw persoonlijke kwaliteiten zo goed mogelijk tot hun recht komen, dan ben jij toe aan de medische carrièrecoach!

Wat biedt SchatzAdvies verder?

  • Interactieve individuele trajecten (na individuele coaching of workshop)
  • Aansprekend, verzendklaar CV maken, afgestemd op vacature
  • Overtuigende, verzendklare sollicitatiebrief schrijven, afgestemd op vacature
  • Kritische quick-scan van CV en brief (online)
  • Online-spreekuur