SchatzAdvies

Over SchatzAdvies

Even voorstellen

SchatzAdvies ondersteunt al drie decennia mensen en organisaties op basis van een lange praktijk van leidinggeven, coaching, loopbaanontwikkeling, onderzoek en organisatieadvies. De praktisch ingestelde adviseur van SchatzAdvies heeft de kennis en ervaring om mensen in organisaties op de juiste plaats te krijgen en te houden.

Adviseur van SchatzAdvies

De adviseur van SchatzAdvies is al decennia actief als professional, bestuurder, en leidinggevende in de publieke sector, de academische wereld en het bedrijfsleven. Met haar kennis, vaardigheden en ervaring kan ze op het hoogste niveau creatieve oplossingen en flexibele ondersteuning bieden. Op een aantal vakgebieden beschikt zij over specialistische inhoudelijk kennis. Als innovatieve en zeer praktisch ingestelde professional werkt zij samen met cliënten aan het bereiken van de meest geschikte oplossingen voor een breed scala aan coaching-, loopbaan- en adviesvragen.

Werkwijze

De coach van SchatzAdvies stelt zich op als vertrouwenspersoon, ook als degene die wordt gecoacht zelf niet de opdrachtgever is. Dat betekent onder meer dat de inhoud van gesprekken niet met anderen wordt gedeeld.

Henriette Schatz

Sinds 1990 heeft Henriette zich ontwikkeld tot een allround talentmanager. Naast haar internationale adviesactiviteiten op het gebied van rechtspraakhervorming en corruptiepreventie, vooral in Oost Europa, richt zij zich vooral op het begeleiden van jong talent. Lees verder…